Solbriller i dansk design i samarbejde med celebrities

Skrevet af: Brian Hansen Dato: lørdag, marts 25, 2017 Kommentarer: 0 Visninger: 2307

Sommeren og solbrillerne er på vej frem. Her kan du læse om trendy designer solbriller fra det danske mærke BARITO Design of Copenhagen og deres samarbejde med celebrities.

Sommeren og solbrillerne er på vej

I dag er vi gået over til sommertid og det betyder vi for alvor kan mærke at sommeren er på vej. Sol og varme lurer lige om hjørnet, men allerede her i det tidligere forår titter solen frem allerede fra morgenstunden. Lige meget om du kører i bil, cykler eller går, er det altid rart at have et par lækre solbriller i en god kvalitet i nærheden når solens stråler bliver lidt for skarpe. På rejsen sydpå er solbriller ligeledes en uundværlig del af rejsetasken. Er du derfor på udkig efter et par nye solbriller skulle du tage et kig på modellerne fra det danske mærke BARITO Design of Copenhagen.

 

BARITO og visionen

BARITO Design of Copenhagen startede tilbage i 2004 deres produktion af solbriller ud fra en livslang drøm om at bygge et attraktivt design brand blandt de mest sexede af alle accesories, nemlig dem der definerer hvem vi er. Briller og solbriller giver os mulighed for at udtrykke forskellige sider af os selv ved lejlighed når det kommer til stil, tema og farver. Deres kollektion bygger på kvalitet og dansk design og ud fra visionen om, at der skal være modeller til enhver personlighed. BARITO Design of Copenhagen fik lynhurtigt etableret sig som et "hign end fashion brand" og er til stede i mode- og specialbutikker i hele Norden samt dele af resten af Europa. Samarbejdet med modeindustriens aftagere sikrede at mærket har været trendsættende indenfor design af solbriller. Deres slogan "Defining personality" dækker over, at de tilstræber at inspirere de enkelte individer til at understrege deres unikke personligheder gennem accesories.

 

Design og kvalitet

Kollektionen består af solbriller til både kvinder og mænd og kvaliteten er i top. Designet er stilrent og med deres modeller er man sikret det helt moderigtige look. Designer solbrillerne findes i mere end 150 forskellige modeller, og hver enkelt model findes typisk i flere forskellige farver, så der er noget for enhver smag. Det originale koncept om at designe moderigtige, klassiske og farverige modeller har altid været den gennemgående retningslinje. Der eksperimenteres med nye materialer, forskellige farvesammensætninger, former og størrelser. Der vil altid være et stort udvalg af både klassiske, stilrene og mere eksperimenterende modeller til dem som ønsker at være en smule mere vovede.

 

Celebrity collection

BARITO har desuden samarbejdet med en stor gruppe celebrities omkring designet af deres solbriller. "Celebrity collection" består således af en lang række modeller designet i samarbejde med bl.a. Nik og Jay, Jan Magnussen og Waqas Qadri fra Outlandish for blot at nævne nogle få af de danske. Derudover er der samarbejde med udenlandske kendisser som f.eks. Michael Ballack (DE), DJ Ötzi (DE), Mirja Boes (DE), Simon Webbe (UK), Gerry DeVeaux (UK), Rafael Edholm (SE) og Marie Serneholt (SE).

De kendte har siddet sammen med BARITO og arbejdet med designs og har en stor indflydelse på valget materialer, form og farver så de virkelig får sat deres personlige præg på stilen. De kendtes underskrift pryder desuden solbrillerne som en ekstra personlig stil.

Solbriller celebrity collection 

Fra venstre: Nik (Nik & Jay), Michael Ballack, Waqas Qadri, Mirja Boes

Vil du være med på moden, er solbriller fra BARITO derfor et rigtigt godt bud, det er dansk design når det er bedst og der er noget for enhver smag.

 

Vi har her på PRIMADeals sikret os et restparti af disse attraktive solbriller, som vi tilbyder til super skarpe priser. Køb dem nu her på siden, der er mange modeller at vælge i mellem således du kan finde det par der passer lige netop dig.

Kommentarer

Skriv din kommentar