Solbriller

Solbriller er til mere end bare at beskytte øjnene mod UV stråler. Med et par moderigtige designer solbriller kan du skabe dit helt eget look. Her finder du et stort udvalg af trendy solbriller fra BARITO Design of Copenhagen, som spænder fra det klassiske og stilrene til det mere vovede. Vi har både designer solbriller til kvinder og mænd. En stor del af modellerne er fra BARITO's "Celebrity collection" og designet i samarbejde med både danske og udenlandske kendisser, blandt andet Waqas fra Outlandish og Nik & Jay. Solbriller fra BARITO er din garanti for dansk design og højeste kvalitet, så du er sikret et par solbriller der holder i mange år.

Gå på udkig i de mange modeller og gå sommeren i møde med et par nye stilsikre designer solbriller som er både praktiske, men også er med til at sætte prikken over i'et på det helt rigtige sommerlook. Alle solbriller beskytter naturligvis 100% mod de skadelige UV stråler.

Viser 1 - 12 af 145

Solbriller 2022

Her hos PRIMADeals.dk har vi et stort udvalg af de lækreste solbriller fra 2022. Solbriller er nok et af de vigtigste accessories om sommeren og noget som aldrig går af mode. Hvem gider gå og knibe øjnene sammen hele sommeren for at undgå solens ellers så dejlige, men også skarpe, stråler? På stranden, i parken, i gågaden og i bilen både herhjemme og på ferien sydpå, ja alle steder er solbrillerne uundværlige. De matcher både shorts og T-shirt, et par jeans og ikke mindst jakkesættet.

Solbriller er ikke kun til brug i sommerhalvåret, men også om vinteren når solen står lavt på himlen. Vi har modeller til enhver personlighed og med det rigtige par kan du netop understrege og fuldende denne. Vores udvalg spænder over de største trends i 2022 indenfor solbrillemode. Vi har modeller fra aviator til wayfarer og alt fra firkantede til runde solbriller i materialer som plastik, acetat og metal.

Solbriller billige eller dyre?

De fås i mange prisklasser fra under 50 kroner til flere tusinde kroner for de ypperste designer mærker. Solbriller Ray-Ban eller ”noname”? Begge beskytter mod solen, men modellerne fra Ray-Ban vil mange nok mene er mere stilsikre. Hos PRIMADeals.dk mener vi ikke at flot design behøver koste en bondegård, vi har derfor sikret et stort udvalg af designer solbriller til billige priser.

Solbrillernes historie

For 10.000 år siden opfandt eskimoerne det, der i dag betegnes som de første solbriller. De bestod af træ, ben eller hvaltand, hvori der var skåret en smal revne som effektivt skærmede af mod solen. De var nødvendige for at jægerne kunne gå på jagt i istidens sneklædte landskab uden at blive sneblinde.

Senere hen i 1100-tallet sås mørke briller på kinesiske dommere under retssager. De var udført i tyndt slebet brunt kvarts og havde til formål at skjule dommernes følelser og udtryk, således vidnerne ikke kunne aflæse disse og dermed tilpasse deres udsagn.

Solbrillerne som vi kender dem i dag, dukkede første gang frem omkring år 1900. De blev kendt da stjernerne i stumfilm brugte dem til beskytte øjnene mod det skarpe lys under optagelserne.

I dag laves solbriller primært af plastik. Glassene er tonede således de absorberer sollyset inden det rammer øjet. Solbriller er desuden udstyret med et UV-filter, som filtrerer det skadelige ultraviolette lys fra, så det ikke skader vores øjne.

(Kilde https://da.wikipedia.org/wiki/Solbriller)