Solbriller kvinder

Her finder du et stort udvalg af BARITO solbriller til damer. Vi har både de klassiske modeller, retro modellerne og de mere moderne. Vi har sikret os et stort parti BARITO solbriller, som vi tilbyder til særdeles billige priser – du sparer 70%. Du kan således købe et par solbriller til en brøkdel af prisen på de mere kendte mærker, men få samme lækre design og kvalitet. Vi har udsalg på dame solbriller hver dag. Er du i tvivl om, hvilke modeller der passer til sin ansigtsform, så læs og se vores videoguide nederst på siden.

Viser 1 - 12 af 52

Solbriller dame 2022 – hvilke passer til din ansigtsform?

Solbriller og dame mode 2022 er to ting der popper op, når solen begynder at titte frem i de spæde forårsmåneder. Så er det igen tid at tænke i dette uundværlige accessory. Nok er solbriller skabt til at beskytte vores øjne med solens stråler, men de fleste kvinder ved også, hvad de betyder for ens look.

Det vigtigste i denne sammenhæng er, at finde et par som passer til din ansigtsform. Vores ansigter er alle formet forskelligt og derfor er det ikke alle solbrillemodeller der klæder os alle. Grundlæggende kan ansigtsformer deles op i disse typer; runde, ovale, firkantede, rektangulære, hjerte- og diamantformede. Afhængig af din ansigtsform er det forskelligt, hvilke dame solbriller der klæder dig bedst.

Den nemmeste måde at finde din ansigtsform på, er ved at stille dig foran spejlet og tegne omridset af dit ansigt på spejlet med en læbestift. Husk at tage håret tilbage først, så det ikke forstyrrer billedet.

Her får du en gennemgang af de enkelte former og hvilke modeller der passer til hver, således du undgår at købe dem enten for store, for firkantede eller runde. Nederst finder du også en video, hvor modeikonet Michelle Phan viser dig hvordan du finder det par, der passer til lige netop dig.

Det runde ansigt

Hvis du har runde kinder og hage og dit ansigt er nogenlunde lige bredt og langt, har du et rundt ansigt. Du bør vælge solbriller med kant, som firkantede eller rektangulære og gerne med markerede og fremtrædende stel. Disse vil skabe en god kontrast til dit runde ansigt og få det til at virke mere aflangt. Du bør gå udenom runde solbriller, som vil få dit ansigt til at se endnu mere rundt ud.

Det ovale ansigt

Er dit ansigt længere end det er bredt og med runde kinder, er din ansigtsform oval. Er dette tilfældet er du i den heldige situation at stort set alle solbrilleformer vil se godt ud på dig. Hvis vi skal fremhæve nogle som er ekstra gode, vil det igen være modellerne med kant, primært de firkantede. Til gengæld er briller der fylder meget i siderne, mindre gode.

Det firkantede ansigt

Det firkantede ansigt med bred pande og firkantede kæber, vil klædes af mere runde former. Du bør derfor gå efter runde, ovale eller cat-eye solbriller, som giver en god kontrast til dit ansigt. Undgå helst firkantede solbriller, da de blot vil få dit ansigt til at syne endnu mere kantet.

Det rektangulære ansigt

Et ansigt der er mere rektangulært, har brug for brede briller. Brede solbriller vil få dit ansigt til at virke bredere end langt. De må gerne være bredere end dit ansigt. Ligesom med det firkantede ansigt, vil runde og ovale former klæde dig bedst. Undgå rektangulære stel, da de ikke vil gøre noget godt for dit ansigt.

Det hjerteformede ansigt

En bred pande, brede kindben og en smal hage, giver et hjerteformet ansigt. Til at skabe mere harmoni vil et par solbriller med tynge være perfekte. Det er derfor modeller som aviator og meget store solbriller, som vil være bedst for dig. Gå uden om modeller med meget bling-bling effekt foroven, men vælg i stedet modeller der henleder fokus til den nederste del af dit ansigt.

Det diamantformede ansigt

Med en smal pande og smal hage, vil dit ansigt minde om en diamant. I dette tilfælde vil cat-eye modeller og de ovale matche dig bedst. Undgå de kantede modeller og modeller som går lige på tværs, da de vil overdrive bredden af dig ansigt.

Hvilken farve skal jeg vælge?

Nu har vi formen på plads, men hvad med farverne på solbriller til kvinder? Hvilken farve der passer bedst til dig, afhænger af din hudfarve. Er du meget lys i huden, bør du vælge en solbrille i sarte farver. Grønne og brune nuancer passer dig bedst, hvis du har mellem hudfarve. Er du derimod mere mørk i huden, kan du med fordel vælge de klare og lyse farver, som vil give en god kontrast til din mørke hud. Lime og pink vil stå rigtigt flot til din smukke mørke glød.

Er du ikke bange for at skille dig ud og tør du være mere vovet, kan du med fordel vælge modeller med farvede glas.

Modeikonet Michelle Phan guider dig

Til at illustrere ovenstående guide, anbefaler vi denne lille korte video, som klart og tydeligt viser dig, hvordan du vælger de rigtige dame solbriller. Det er modeikonet Michelle Phan der på fornemste måde viser og forklarer og som en lille bonus er der også make-up tips til slut. Du finder mange flere modetips på michellephan.com.

Designer solbriller til damer – hvad siger moden?

Den aktuelle solbrillemode er meget alsidig. Vi ser både de klassiske aviator og wayfarer, men også både store, runde, firkantende og farvede og de mere særprægede modeller dominerer modebilledet i øjeblikket.

Aviator solbrillen, eller pilot som den også kaldes, har siden 30’erne været en klassiker og kan bruges sæson efter sæson. De runde solbriller har også fået en renæssance og er nu meget hippe i en ny og mere moderne form. Et par cat-eye solbriller giver dig et feminint og sexet udtryk og er med til at fremhæve dine kæber. Nutidens model er dog mere elegant og afdæmpet i forhold til da den kom frem i de glade 60’ere.

De store modehuse fremviser ligeledes modeller med store og kraftige stel og meget gerne med noget farve på, så man virkelig kan skeje ud. Du kan vælge at gå efter de stærke farver som udtrykker ”her kommer jeg” eller de mere afdæmpede jordfarver, som udtrykker det mere klassiske look.

BARITO solbriller til kvinder har det hele

BARITO Design of Copenhagen har designet en kollektion af solbriller til kvinder, der spænder meget bredt. En del af deres ”Celebrity collection” er designet i samarbejde med danske og udenlandske kendisser som Søs Fenger, Sanne Salomonsen og Sofie Lassen-Kahlke. BARITO’s dame solbriller er kvalitets- og designmæssigt på niveau med Ray-Ban og lige under mærker som Gucci og Dior.

Tjek det store udvalg ud nu, og hver klar når solen og sommeren igen viser sig fra sin smukkeste side. Vi har også et stort udvalg af solbriller til herrer.