PRIMADeals – de bedste deals til de bedste priser

PRIMADeals drives af BSH Trading.

Hos PRIMADeals.dk har vi de bedste deals til de bedste priser. Vi gik i luften i 2016 med det formål at sikre billige kvalitetsvarer til vores kunder. Vi fokuserer på design og kvalitet, og du vil derfor ikke finde de samme billige kinavarer, som du gør på andre dealsites.

Vi indkøber konkursboer samt større og mindre restpartier og kan derved sikre dig de bedste priser, oftest med op til 50-70% rabat i forhold til vejledende udsalgspriser. Vi har derfor ikke noget fast sortiment og kun en begrænset mængde af alle varer. Vil du have besked, når vi får nye spændende varer hjem, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi adskiller os desuden fra andre dealsites ved, at vores deals aldrig udløber. Vi har de samme lave priser året rundt til glæde for vores kunder.

Webshoppen kører som en bibeskæftigelse og fritidsinteresse, og skal derfor ikke generere noget kæmpe overskud. Dette betyder, at vi, i modsætning til de større spillere på markedet, kan holde priserne helt i bund.

Kundeservice i højsædet

Vi samler selvfølgelig på glade og tilfredse kunder og bestræber os på at yde den bedste service. Vi tror på man kommer længst med god kundeservice. Har du spørgsmål, ris eller ros sidder vi altid klar til at hjælpe på enten telefon eller mail. Vi besvarer oftest mails indenfor få timer alle ugens 7 dage.

Vi leverer dine varer indenfor 1-3 hverdage og giver fri fragt på alle ordrer over kr. 399,-. Du har selvfølgelig altid fri returret såfremt du skulle ønske at gøre brug af det. Det skal være sikkert og trygt at handle med os!

Vi tænker på miljøet

Vi mener det er vigtig at værne om miljøet, og derfor støtter vi projektet Miljøvenlig pakning. Vi sender vores varer i FSC certificerede papkasser og bruger ikke unødvendige ressourcer på fancy indpakning, bare fordi det skal se flot ud.

Vi glæder os til at handle med dig :-)